Over Ons

WEBgems is een webdesign-studio in Hoorn die heldere websites met een eigen karakter’ ontwerpt en – indien gewenst – onderhoudt.

Kwaliteiten

Aandacht, betrokkenheid en een scherp oog voor detail staan centraal in de manier van werken bij WEBgems. We kennen de usabilty best practices, steken veel energie in het weglaten van elementen die niet essentieel zijn en zijn gespitst op heldere navigatie-menus. We leveren hierdoor sites van een hoge kwaliteit.

Achtergrond

WEBgems werd in 2004 opgericht door Ruud Harberts. Hij studeerde af in Communicatiewetenschap en Informatietechnologie aan de Universiteit van Amsterdam en werkte daarna jarenlang als usability-expert bij KLM. Daar leerde hij de best practices voor websiteontwerp kennen, alsook het vertalen van de behoeften van gebruikers in een effectief ontwerp. Zijn activiteiten voor WEBgems leverden hem veel kennis en waardevolle ervaring op wat betreft het ontwerp van websites voor het midden- en kleinbedrijf.

Inspiratie

Ook zijn uitgebreide reizen over de wereld en zijn creatieve activiteiten met glas hebben zijn werk beïnvloed en verrijkt. Het heeft hem duidelijk gemaakt dat er een grote kracht besloten ligt in heldere eenvoud. Een eenvoud die ook ten grondslag ligt aan zijn werk als webdesigner.

of mail naar [email protected]


WEBgems – heldere websites met een eigen karakter!