Ontwerp

WEBgems ontwerpt je website in WordPress. Helder en met een eigen karakter.

WordPress

WEBgems maakt vrijwel alle websites in WordPress, een veelgebruikte techniek om websites te bouwen. WordPress is eenvoudig in gebruik, scoort goed bij zoekmachines en is – door de regelmatige updates – veilig en ook toekomstbestendig. Bovendien zijn WordPress websites responsive, zodat je site is geoptimaliseerd voor desktops, laptops, tablets en mobiele telefoons.

Vorm en Inhoud

De websites ontworpen door WEBgems zijn bijzonder gebruiksvriendelijk door hun eenvoud, duidelijke navigatie-menus en goede leesbaarheid. Ook is branding van groot belang, dus is de kenmerkende uitstraling van je bedrijf of organisatie altijd de basis voor de look and feel van je site.

Activiteiten

Het ontwerpen van je website begint met het vaststellen van het doel van je site, je doelgroep en je huisstijl. We bespreken je wensen, dragen suggesties aan voor de structuur en adviseren bij het (her)schrijven van teksten. Dan maken we een conceptsite waar je op kunt reageren, werken deze verder uit en zetten de site pas live zodra je tevreden bent.

Prijs

Standaard sites vanaf € 499.-
Premium sites vanaf € 799.-

Andere Diensten

Onderhoud
Site-check

of mail naar [email protected]


WEBgems – heldere websites met een eigen karakter!